LATTAFA Parfumuri Arăbești 100% Originale - Marhaba.ro

Afișez toate cele 8 rezultate

LATTAFA PERFUMES

LATTAFA PERFUMES este una dintre cele mai prestigioase companii producătoare de parfumuri pentru femei și bărbați din Emiratele Arabe Unite. LATTAFA PERFUMES este totodată si deținătoarea mai multor branduri, cele mai importante și mai cunoscute fiind: LATTAFAVURV, RAVE, ASDAAF, AL RAHEEB.

Parfumurile LATTAFA pentru dama si barbat au fost concepute de Sheikh Shahid Ahmad încă din 1982. Fiind un vizionar foarte apreciat, el a avut un vis de a crea parfumuri de înaltă calitate pentru clienții regionali din Orientul Mijlociu. O companie mica a fost transformată într-un jucător regional formidabil, cu exporturile sale către principalele tari din GCC. Compania s-a maturizat în stil și calitate, ceea ce a creat o valoare incredibilă în rândul clienților săi, dovedind a fi excelentă și superioară față de orice alt produs din segment. Pentru a menține moștenirea în mișcare, compania a lansat LATTAFA în 2012 pentru a extinde domeniul de activitate dincolo de Orientul Mijlociu și pentru a servi o gamă mai largă de clienți de pe tot globul. Extinderea la nivel mondial l-a determinat să creeze cele mai bune arome occidentale pentru a răspunde la nișe și cerere.

LATTAFA definește stilul de viață și se ocupă de cele mai bune parfumuri de clasă, care ajută bărbații și femeile să-și prețuiască viața în fiecare zi. Cu o atenție continuă pentru a satisface pasionatii de parfumuri și moda, oferă creații de neuitat prin parfumuri elegante pentru toate gusturile.

Parfumurile LATTAFA au fost create prin valori inspirationale care sunt expuse prin angajamentul etic, pasiunea pentru excelență și dorința de a crea valoare globală.

Musk Al Aroos

eau de parfum damă
1200 lei
- 30%

Mazaaji

eau de parfum damă
11499 lei 7999 lei

Najdia

eau de parfum bărbătesc
3499 lei
- 9%

Guinea

eau de parfum damă
10999 lei 9999 lei
- 27%

Qissati Vol II

eau de parfum unisex
14999 lei 10999 lei

Khurafi Oud

eau de parfum unisex
900 lei
- 31%

Ra’ed

eau de parfum damă
15999 lei 10999 lei
- 20%

Lahdath

eau de parfum bărbătesc
9999 lei 7999 lei

×