Termeni si conditii

Politica de confidentialitate

UTILIZAREA SITE-ULUI

Accesarea, vizitarea, folosirea sau cumpararea produselor și serviciilor prezentate pe site-ul marhaba.ro implica acceptarea termenilor și condițiilor prezentate pe acest site. Pentru folosirea in cele mai bune condiții a site-ului se recomanda citirea cu atenție a acestui material.

Inregistrarea ca utilizator al acestui site reprezinta acordul dumneavoastra implicit privind primirea mesajelor electronice legate de produsele prezentate.

COPYRIGHT

Marhaba.ro este proprietatea MARHABA CREATION SRL care il administrează după legislația valabilă pe teritoriul României.

 

Intregul continut al site-ului marhaba.ro incluzand elemente de design si grafica web este proprietatea MARHABA CREATION SRL si a furnizorilor sai si este protejat conform Legii dreptului de autor și legilor privind dreptul de proprietate intelectuala si industriala.

Folosirea fără acordul scris al proprietarului a oricăror elemente enumerate mai sus se pedepsește conform legilor în vigoare.

Utilizatorul este obligat sa folosească informațiile de pe site-ul marhaba.ro doar in interes personal, fără a avea dreptul de a descărca sau de a modifica parțial sau integral site-ul, de a-l reproduce partial sau integral, de a copia, de a vinde/revinde sau de a exploata site-ul in orice alta maniera, în scopuri comerciale sau contrare intereselor MARHABA CREATION SRL fără acordul scris al acesteia.

NOTE DE INFORMARE PRIVIND PROTECTIA DATELOR PERSONALE

Conform cerințelor Legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal și liberă circulatie a acestor date, modificata și completata și ale Legii nr. 506/2004 privind prelucrarea datelor cu caracter personal și protectia vieții private în sectorul comunicatiilor electronice, SC MARHABA CREATION SRL are obligația de a administra în condiții de siguranța și numai pentru scopurile specificate datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra sau alta persoana.

Scopul colectarii datelor cu caracter personal este de a opera si livra comenzile efectuate de dumneavoastra.

Conform Legii 677/2001 beneficiati de dreptul de acces și intervenție asupra datelor personale, dreptul de a nu fi supus unei decizii individuale și dreptul de a va adresa justitiei. Deasemenea, aveți dreptul sa va opuneti datelor personale care va privesc și sa solicitați ștergerea datelor.

Nu sunteți obligat(a) sa furnizati aceste date, insa refuzul dumneavoastra determina imposibilitatea efectuarii comenzii.

Garantam confidentialitatea datelor: nu vom furniza nicio informatie (nume, adrese, comenzi) la terte parti cu excepția curierului cu care avem contract.

Este interzisă furnizarea de date false sau incomplete cand se completeaza o comanda, caz in care ne rezervam dreptul de a întreprinde măsuri legale împotriva persoanelor în cauză.

DISPUTE SI CONFLICTE

Ne străduim ca informațiile pe care vi le oferim sa fie cat mai clare și mai reale. Cu toate acestea pot interveni anumite erori. Nu oferim niciun fel de garanție directă sau indirectă privind calitatea informațiilor, imaginilor, produselor obținute contra cost sau gratis prin intermediul serviciului nostru.

Se poate întâmpla ca la un moment dat, în dreptul unui produs, sa nu fie trecute toate detaliile despre acesta. Acest lucru se intampla pentru ca obținerea și prelucrarea datelor despre un produs necesită timp și datele se introduc treptat. In general, în cateva zile de la introducerea unui nou produs, vor fi trecute și toate celelalte detalii despre acesta. MARHABA CREATION SRL își rezerva dreptul de a nu oferi nicio garanție ca serviciul oferit va fi potrivit cerintelor tale sau ca serviciul va fi neîntrerupt, sigur și fără erori de orice fel.

Nu suntem responsabili și nu putem fi ținuți responsabili in nici un fel, direct sau indirect, pentru orice pagubă și/sau problema directa sau indirecta, de orice natura, ca urmare a folosirii serviciilor oferite de noi.

Fara nici o notificare prealabila, SC MARHABA CREATION SRL poate șterge sau adăuga orice informație pe site și poate întrerupe orice activitate sau arhiva din continutul site-lui.

SC MARHABA CREATION SRL nu se face răspunzătoare pentru coletele deteriorate datorita proastei manipulari din partea firmelor de livrare cu care colaborăm.

SC MARHABA CREATION SRL își rezerva dreptul de a refuză o comanda dacă se găsește în una din urmatoarele situatii:

– Produsul comandat nu este pe stoc;

– Imposibilitatea obținerii confirmării de plata;

– Identificarea unei erori în informațiile pentru produs, inclusiv prețul sau oferta promotionala;

– Clientul manifesta un comportament și limbaj neadecvat (agresiv, licentios, etc.) sau are în istoricul comenzilor livrari refuzate.

Orice tentativa de acces neautorizat pe site-ul marhaba.ro sau incercare de frauda vor fi raportate autorităților competente. Orice conflict aparut intre compania  SC MARHABA CREATION SRL  si clienți se încearcă a fi rezolvat pe cale amiabilă prin înțelegere între cele doua parti. În cazul în care acest lucru nu este posibil se vor aplica prevederile legale românești din acest domeniu, iar soluționarea conflictelor este de competenta instantelor judecatoresti românești. Fiind de acord cu acești Termeni și Condiții clientul își asumă în totalitate aceste riscuri.
In cazul unei dispute, suntem întotdeauna pregătiți pentru dialog și un compromis, fiecare client ne este sincer drag!

SCHIMBAREA TERMENILOR SI CONDITIILOR

SC MARHABA CREATION SRL  își rezerva dreptul sa faca modificari, actualizari privind termenii și condițiile, fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.  SC MARHABA CREATION SRL  își rezerva dreptul sa facă modificări în structura site-ului fără o notificare prealabilă și fără precizarea motivelor.

Continuarea folosirii site-ului implica acceptarea modificarilor efectuate.

CORECTAREA INFORMAȚIILOR ERONATE

SC MARHABA CREATION SRL nu își asumă responsabilitatea pentru textele de descriere a produselor, acestea fiind reproduse din materialele oferite de furnizori. De asemenea, imaginile care sunt prezentate pe site sunt cu titlu de exemplu, produsele efectiv livrate putand diferi de acestea in ceea ce privește culoarea, aspectul s.a.

Ne rezervam dreptul de a corecta eventuale omisiuni, erori în afișare care pot surveni în urma unor greșeli de dactilografiere, lipsa de acuratețe sau erori ale produselor software, fără a anunța în prealabil.

CONDIȚII DE RETURNARE

Conform O.G. 34/2014, consumatorul are dreptul sa notifice în scris comerciantului ca renunta la cumparare, fără penalități și fără invocarea unui motiv, în termen de 14 zile calendaristice de la primirea produsului. Renuntarea la cumparare este aplicabila doar clientilor persoane fizice (art. 3 alin. 1).

Conform art. 16 „sunt exceptate de la dreptul de retragere in ceea ce privește contractele la distanță: furnizarea de produse sigilate care nu pot fi returnate din motive de protectie a sanatatii sau din motive de igienă și care au fost desigilate de consumator” (art. 16 lit. e).

Returnarea produselor se va face la adresa de mai jos.

La primire, coletul va fi verificat pentru a se constata dacă îndeplinește condițiile mai sus menționate, în caz contrar acesta va fi refuzat. Astfel, vor fi refuzate coletele care conțin produse în alta stare decat cea în care au fost livrate, cele a căror returnare nu a fost notificată în prealabil, precum și cele care conțin produse deteriorate în timpul transportului ca urmare a ambalarii necorespunzatoare.

Conform legii, SC MARHABA CREATION SRL va inapoia valoarea comenzii (inclusiv taxele de transport) în cel mult 14 de zile calendaristice de la data returnarii.

Adresa de returnare a produselor:

Str. Serg. Nutu Ion, nr. 8 – 10, corp cladire C1, et. 1, Sector 5, București

REGULAMENT PROMOTII / CAMPANII

Toate companiile active in site, au mențiunea datei de început și de final.

Promoțiile nu se cumuleaza cu alte oferte sau campanii active. Sunt diferite și fiecare poarta date de început și de final diferite.

In cazul reducerilor de preț pe baza de voucher sau cupoane, acestea se aplica la pretul afisat in site, si se calculeaza automat in cos, imediat ce este introdus codul de reducere.

Fiecare cod de reducere este valabil doar în perioada campaniei respective sau maxim 15 zile de la primirea prin sms a acestui cod. Excepție sunt reducerile din campania „Program de loialitate” unde punctele se acumuleaza si pot si folosite ca reducere de preț, in mod constant.